Praktijk voor
Lichaamsgerichte Psychotherapie

De sleutel tot jezelf

Over mij

Header small

Ik ben Mariska Brauers, E.E.N.® therapeut en HSP kindercoach, moeder van twee volwassen kinderen. Samen met mijn vriend, zijn zoon en onze hond vormen we een gezin in het pittoreske dorpje Arcen.

Door diverse life-events zoals een fysiek trauma, burn-out, depressie, PTSS en narcistische mishandeling ben ik als HSP inmiddels heel wat levenservaringen verder.

Naast dat ik ervaringsdeskundige ben, heb ik ook jarenlang als verpleegkundige in de zorg gewerkt voor mensen met een beperking en o.a. (zeer) moeilijk verstaanbaar gedrag. Omdat ik volop bezig was met bewustwording en zingeving besloot ik om een andere wending te geven aan mijn leven. Ik heb diverse workshops, cursussen en trainingen gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording alvorens ik ben gestart met de post-HBO opleiding voor E.E.N.® therapie en HBO opleiding voor HSP kindercoaching.

Als therapeut ben ik werkzaam op het gebied van lichaamsgerichte psychotherapie. Mijn begeleiding is gericht op bewustwording en het herstellen van de autonomie over je eigen leven. Ik geef je met liefde eerlijke feedback en praktische tools om weer in balans te komen met jezelf.

Als therapeut ben ik sinds 2021 aangesloten bij het netwerk van “Het verdwenen zelf”. Dit is een netwerk van therapeuten en coaches die hulp verlenen bij het herstellen van narcistische mishandeling.

Ik ben lid van/ingeschreven bij:

HBO Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ): Het RBCZ biedt een onafhankelijk tuchtrecht. Dit is ondergebracht in een aparte stichting: Stichting TCZ (Tuchtrecht Complementaire Zorg).
RBCZ licentienummer: 210617R

Beroepsorganisatie VBAG: de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze.
VBAG Registratienummer: 22212007

Geschillencommissie Quasir, het expertisecentrum voor klachten, calamiteiten, geschillen en cliëntvertrouwenswerk in de zorg.

Stichting “Het verdwenen zelf”: Het netwerk biedt psycho educatie en herstelgerichte hulp voor slachtoffers van emotionele en psychische mishandeling.

AGB Register: Elke zorgverlener in Nederland heeft een AGB-code. Zo weet u zeker dat uw zorgverlener lid is van een erkende beroepsvereniging.