Praktijk voor
Lichaamsgerichte Psychotherapie

De sleutel tot jezelf

Quantum touch

Header small
Quantum touch

Een doorbraak in het genezen met je handen

Quantum touch heeft een helende en ontspannende werking. Het is een healingstechniek die er voor zorgt dat door een lichte aanraking het zelfgenezend vermogen wordt gestimuleerd. Het spoort het lichaam aan om de oorspronkelijke stand van botten en gewrichten weer aan te nemen.

Het lichaam heeft een buitengewoon vermogen om zichzelf te helen. Deze behandelwijze is daarom zeer effectief bij bij fysieke, mentale en emotionele klachten (zoals klachten in o.a. rug, nek, knie en schouder). Quantum touch kan worden ingezet bij chronische en acute klachten.

Hoe ziet een Quantum touch-behandeling er uit?
Aan het begin van de sessie bespreken we waar je pijn hebt of waar je de emotie voelt. Door ademhalings- en bewustzijnstechnieken (visualisatie en afstemming) wordt de natuurlijke trilling verhoogd en ontstaat er een energiestroom. Door een lichte aanraking van mijn handen en door mijn aandacht te richten op de pijnplek ontstaat er balans en is er een grote kans dat de klacht oplost en wegblijft. Afhankelijk van de klacht kunnen er meerdere behandelingen nodig zijn.

Bij Quantum touch kun je het best makkelijke, niet knellende kleding dragen.
Vaak voelt men zich sterk en energiek na het verzorgen van een behandeling.

“Energie geneeskunde is de toekomst van alle geneeskunde.”

Dr. Mehmet Oz, Oprah Winfrey Show